Vår policy

Generellt policydokument för Lewander & Co avseende information till den registrerade som inte är anställd.

 

Som registrerad med personuppgifter hos Lewander & Co, org. nr 556770-4282, vill vi upplysa om att vi som personuppgiftsansvarig hanterar personuppgifter enligt följande:

De personuppgifter Lewander & Co hanterar på de registrerade är: för att uppfylla ingångna avtal, fullgöra rättslig skyldighet, marknadsföring samt riskhantering, profilering, produkt-, affärsutveckling som gynnar den registrerade.

De rättsliga grunder vi har som stöd för personuppgifterna är: Avtal, fullgöra rättslig förpliktelse, samtycke, grundläggande betydelse, allmänt intresse, konsekvensbedömning.

Personuppgifter som kräver samtycke/medgivande är frivilliga i sin karaktär.

Gallringsprincip för hantering av registrerade personuppgifter: Vi har en löpande gallring (rensning) av personuppgifter som inte har stöd enligt ovan.

Som registrerad har du alltid rätt att begära registerutdrag av dina personuppgifter.

Registrerad har rätt att påtala för personuppgiftsansvarig att personuppgifterna är felaktiga, då kommer personuppgiftsansvarig registrera och rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Som registrerad har du alltid möjlighet att skicka in klagomål till Datainspektionen.

 

Cookie Policy

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Cookies är små textfiler som lagras på din dator. I denna cookie policy anges vilka cookies vi använder, varför vi gör detta och hur du kan hindra användningen.

 

1. Vilka slags cookies använder lewander.se?

Vi använder oss av två typer av cookies på vår webbplats. Den ena typen är en permanent cookie som ligger kvar på din dator under en bestämd tid och har ett utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte webbplatsen och för att lagra dina personliga inställningar. När utgångsdatumet passerats raderas cookien när du återkommer till den webbplats som skapade den. Den andra typen är en sessionscookie som lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du är inne på vår webbplats. Sådana cookies används exempelvis för att hålla reda på vilket språk du valt. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare. Vi använder även så kallade tredjepartscookies från andra företag.

 

2. Varför använder lewander.se cookies?

Vi använder cookies för att följa och underlätta dina aktiviteter på vår webbplats och för att optimera dess funktionalitet. Cookies används även för att mäta trafiken på vår webbplats och för statistikändamål

 

Detta innebär att vi använder cookies bland annat för att:

  • låta systemet känna igen återkommande användare för att kunna anpassa navigeringen och tjänsterna;
  • underlätta för dig att röra dig på webbplatsen genom att exempelvis låta systemet komma ihåg dina tidigare val och låta dig lägga upp favoriter/genvägar för program och tjänster;
  • utveckla och förbättra webbplatsen genom att förstå hur den används; och
  • beräkna och rapportera användarantal och trafik.
  • Vi använder tredjepartscookies från andra företag för att göra marknadsundersökningar och trafikmätningar och för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen.

 

3. Kan du hindra användningen av cookies?

Genom att använda vår webbplats samtycker du till behandlingen av cookies enligt denna Cookie Policy. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av användningen av dessa i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång vår webbplats försöker placera en cookie på din dator. Har din webbläsare stöd för ett så kallat ”inkognitoläge” kan du aktivera det för att automatiskt radera alla cookies varje gång du stänger din webbläsare. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

 

För mer information om hur du tillåter respektive stänger av cookies hänvisar vi till hjälpsidorna till din webbläsare samt ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm eller www.aboutcookies.org.

190226

Visits: Brunogallerian, Götgatan 36, Stockholm.

Post: c/o Unruly, Repslagargatan 17A, 118 46 Stockholm.

Kontakt: Annica: +46(0)708 18 18 73. Anne: +46(0) 704 83 82 50.

 

Kontakt

Policydokument

© Copyright Lewander & Co 2019